Fiskekortspriser

Dagens fiskekortpriser är generellt sett allt för låga, inte minst för att täcka det behov av resurser som behövs för en aktiv och modern fiskeförvaltning och fiskevård. Upplevelseturismen, där sportfisket är en betydande del, växer i mycket snabb takt och omsätter miljardbelopp. Det är nu hög tid att värdera upp våra fiskevatten och ta skäligt betalt för fiskekorten. 
- Sveriges Fiskevattenägareförbund, Riktprislista för Fiskekort, 2017

Sveriges fiskevårdsområden utgör basen i ett välordnat fritidsfiske och för en hållbar utveckling av fisketurismen. Fiskevårdsområdesföreningar och andra upplåtare erbjuder fritidsfiske till allmänheten i ett stort antal sjöar och vattendrag i Sverige. På denna sida hittar ni information och statistik om fiskekortspriser. Tryck på bilden till höger för att ladda hem Vattenägarnas skrift "Riktprislista för Fiskekort" som innehåller mycket matnyttig information om ämnet.

Läs också mer på: Vad är ett fiskekort?

Tilastot, digitaalisten kalastuslisenssien hinnat

Ruotsin kalastuslisenssien nykyiset keskihinnat 2021 iFisken tilastojen mukaan.
 Län:

TuoteHinta
Vuorokausilupa90.07 kr
Dagkort (Put and take)166.91 kr
Dygnskort (Trolling)172.78 kr
3-dygns-kort209.19 kr
Viikkolupa223.28 kr
Månadskort220.70 kr
Årskort388.14 kr
Årskort (Trolling)727.69 kr

Kaikki hinnat ilmoitetaan Ruotsin kruunuissa sisältäen arvonlisäveron. Tilastot perustuvat yhteensä 3503 kalastuslisenssiin ja nämä tiedot on luotu automaattisesti:15-10-2021 21:28.

Vuorokausilupa prisfördelning

Dagkort (Put and take) prisfördelning

Viikkolupa prisfördelning

Månadskort prisfördelning

Årskort prisfördelning


 Ostoskorisi on tyhjä.